Home Actueel Nieuws Cofely GDF SUEZ

Cofely GDF SUEZ nu in heel Zuid-Nederland OpenIMS

900 van de 1700 Nederlandse medewerkers van Cofely Zuid-Nederland gaan werken met OpenIMS. De technologische dienstverlener in de industrie implementeerde het DMS van OpenSesame ICT in 2007 al in de regio Zuid-Oost en rolt het nu uit in heel Zuid-Nederland.

038b06d_322Hans van Ewijk beheert het Document Management Systeem en kent de voordelen als geen ander: ,,De faalkosten zijn veel lager dan in een schijvenomgeving met veel emailverkeer. Met OpenIMS komt het niet voor dat in verkeerde versies van documenten wordt gewerkt. Dat is niet alleen financieel, maar ook juridisch van groot belang voor de organisatie.”Samensmelting

Aanleiding voor de uitrol in heel Zuid-Nederland is de samensmelting van vier Bv’s. ,,De verschillende ondersteunende diensten bedienen nu ook heel Zuid-Nederland, vanuit dezelfde structuur en visie. De regio Zuid-Oost, was met OpenIMS voorloper, de andere drie regio’s beschikten niet over een DMS en gaan nu over dezelfde tools beschikken. Het zal even wennen zijn om de eigen manieren van werken, zoeken en opslaan in mapjes los te laten en te gaan denken in metadata. De ervaring leert dat mensen daarna niet meer terug willen. Het gaat dan vooral om projecten en contractenbeheer. Een calculator die voorheen hier in Maastricht werkte, werkt nu voor heel Zuid-Nederland. Dankzij OpenIMS kan hij toch gewoon in de auto naar Maastricht blijven komen.”

Over Cofely
Cofely is het belangrijkste merk van GDF SUEZ Energy Services - één van de zes business units van GDF SUEZ, één van de grootste energieleveranciers ter wereld.
logo_272Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De Groep heeft op dit moment wereldwijd ruim 138.200 mensen in dienst en behaalde in 2012 een omzet van 97 miljard euro. Cofely biedt klanten in Europa een unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van Energy Efficiency en andere duurzame oplossingen: van ontwerp en installatie van lokale en vernieuwbare energieoplossingen tot het leveren van geïntegreerde services. Cofely Zuid-Nederland heeft de afgelopen jaren een vooraanstaande positie opgebouwd op het gebied van advies, ontwerp, realisatie en onderhoud & beheer van gebouwgebonden en industriële installaties binnen de disciplines werktuigkunde, elektrotechniek en automatisering.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS en SugarCRM als standaard software beschikbaar.
OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management.
SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte.
Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.